magneter i sålerne - magnetsaaler

Med en daglig gåtur med magnetsåler taber du dig

Du kan tabe dig, ved en daglig gåtur og med magnetsålerne fra ENERGETIX bliver gåturen meget mere behagelig.

Det kan være Magnet4Go magnetsåler, der er den anatomisk formede sål, der garanterer optimal bærekomfort. Eller det kan være MagnetWalk magnetsåler, der giver dig sunde fødder, som er en forudsætning for et aktivt liv.

Det er genialt med en daglig gåtur, hvis du vil tabe dig, da du forbrænder kalorier uden at blive ekstra sulten.

Det åndbare mikrofibermateriale i Magnet4Go sikrer en optimal klimabalance og polstringerne under hælen og forfoden virker stødabsorberende og giver perfekt komfort, når du går!

Med de behagelige MagnetWalk magnetsåler i læder, kan du gøre noget godt for dine fødder hver dag. Det fine smidige læder sikrer dig et perfekt fodklima i skoene.

Begge sålerne er med indlagte førsteklasses neodym-magneter, der garanterer optimal komfort for dine fødder.

Mange undersøgelser vist at en rask daglig gåtur er genial når du vil tabe dig. En gåtur giver dig mulighed for at forbrænde en masse kalorier uden at blive så sulten, at du bagefter spiser og tager det hele på igen.

Det er sundt og du bliver slank af at gå en tur hver dag.

En daglig gåtur er ifølge undersøgelser meget effektiv som slankemotion, fordi du ikke er nær så tilbøjelig til at springe en tur over, som en løbetur eller en tur i motionscentret, der tit kan synes uoverkommelig i en travl hverdag.

Hvis du går en tur på mindst en halv time i frisk luft hver dage, forebygger du stress. Hvis du er stresset, er næsten umuligt at tabe sig, fordi stresshormoner pumper rundt i kroppen.

Du styrker også din forbrænding på længere sigt når du går hver dag. En gåtur styrker nemlig musklerne og det giver dig en øget forbrænding. Jo mere muskelmasse du har i kroppen, jo mere forbrænder din krop, bare på at holde sig i gang.

Når du bruger gang som motion, tager din krop det meste af sit brændstof fra dine fedtdepoter og ikke fra dine sukkerdepoter. Når du kun forbruger fra dine fedtdepoter falder dit blodsukker ikke – og så undgår du at kroppen sender sultsignaler til hjernen.

En fast daglig gåtur kan gøre meget, men sørger du for også at gå så mange skridt som muligt i din hverdag, får du hurtigt en halv times ekstra motion om dagen.

Med et par magnetsåler bliver din daglige gåtur meget lettere

Du kan bestille dine magnetsåler her i netbutikken

Har du brug for mere information er du velkommen til at kontakte mig her..

::

 

Share