Andre produkter

Wellness med magneter – når det er bedst.

Hvad enten du er ude eller hjemme: Få overskud og mere livskvalitet med lidt ekstra afslapning og velvære! Nyd de skønne stunder og den dejlige følelse af velbefindende, du oplever gennem de eksklusive ENERGETIX magnetsmykker og de mange accessories med integrerede magneter.

Prøv dem selv, og glæd dig til at opleve, hvordan smykkerne og tilbehøret virker på dig. Hvad enten det er en vandpind med et charmerende motiv eller magnetmassagestenen med det unikke design. Produkterne er både dekorative og nyttige.

MagnetHjerte og MagnetStrip

wellness magneter - Magnethjerte og Magnetstrip

MagnetHjertet, der også er kendt som MagnetHeart eller Powerhjertet, er et af vores mest populære produkter. Lige som MagnetStrip kan hjertet bæres næsten overalt på kroppen. Begge produkter fås også i en kobberudgave.
Læs mere om MagnetHjerte og MagnetStrip her..

Køb dit MagnetHjerte her.. | Køb din MagnetStrip her..

MagnetMassage og MagnetPebble

wellness magneter - MagnetMassage og MagnetPebble

MagnetMassage er kendetegnet ved en særlig ergonomisk form kombineret med et unikt design, der gør den særdeles velegnet til en afslappende massage. MagnetPebble er en håndsten, der ligger usædvanligt behageligt i hånden. Den består af ædelstål på den ene side og kobber på den anden.
Klik her og læs mere om MagnetMassage og MagnetPebble..

Køb din MagnetMassage her.. | Køb din MagnetPebble her..

Magnetkraft til drikkevandet og pynt til glasset

wellness magneter - Vandpind, Glasbrik og WaterQuartet

klik på billedet og læs mere..

Med en MagnetPind kan du skabe et magnetisk kraftfelt (0,2 tesla) i dit drikkevand. Magnetpindenes forskellige design er altid en fryd for øjet og øger glæden ved at dække det daglige væskebehov på 1,5 liter. Flot dertil: matchende glasbrikker med 4 integrerede magneter. Med WaterQuartet kan du gøre lidt mere ud af dit drikkevand: ENERGETIX elementet i ædelstål med en integreret powermagnet (0,22 tesla) skaber et magnetisk kraftfelt i dine drikkevarer. Kombineret med en ametyst, en bjergkrystal og en rosenkvarts er det samtidig et smukt syn. De særlige sten ser man også ofte i vandkarafler på wellnesshoteller og i kurbade.

Køb din Magnepind her.. | Køb din VandKvartet her.. | Køb din Glasbrik her..

MagnetBandage

wellness magnet - Magnet Bandage fra magnetsaaler

klik på billedet og læs mere..

Bandagen med 6 store bipolare magneter (0,08 tesla) og antibakteriel sølvion-behandling virker varmende og hjælper mod spændinger. MagnetBandage har mange anvendelsesmuligheder og kan fx bruges til ryggen, lårene eller skulder- og nakkepartiet. Bærebæltet kan tages af, så du ved hjælp af de tilhørende pyntebetræk, der kan købes separat, nemt kan forvandle din MagnetBandage til en smart pude.

Køb din MagnetBandage her..

MagnetRelax – Sove- og afslapningsmaske

wellness magneter - Sove- og Afslapningsmaske

Formålet med MagnetRelax er at øge dit velbefindende. Som sove- og afslapningsmaske adskiller den sig med 7 stærke neodymmagneter på 0,12 tesla hver fra traditionelle masker. Med på rejsen eller hjemme – sove- og afslapningsmasken MagnetRelax giver optimal beskyttelse mod forstyrrende lys og har med sin magnetkradt en ekstra wellnesseffekt.

Køb din Sove- og afslapningsmaske her…

MagnetComfort – Wellness-nakkepude

Komfort og wellness ved afslapning og søvn. Det førsteklasses memory-skum er indpakket i et dejligt blødt overmateriale. Den ergonomiske form kan forebygge nakkesmerter og spændinger. Otte stærke neodym-magneter på hver 0,12 Tesla i skulder og nakkeområdet sørger via magnetkraften for den ekstra wellness-effekt. Ideel til derhjemme og undervejs. Test selv. Pakket i transportposen, bliver nakkepuden så lille, at den nemt kan tages med på enhver rejse.

Køb din Wellness Nakkepude her..

Dyresmykker og tilbehør

Mange dyrevenner værdsætter også magnetsmykker til deres elskede firbenede venner. De eksklusive smykker er designet med forskellige motiver, der tematisk relaterer til de forskellige dyrearter. Et smart dyresmykke med magnetkraft giver ethvert halsbånd et flot løft. Stålstenen med integreret magnet er velegnet til både vandskålen og akvariet. Til sig selv kan dyrevennerne desuden vælge mellem forskellige armbånd, vedhæng, ørestikker og charms i eksklusivt ENERGETIX design, ligeledes med magneternes naturlige kraft.

Køb dine dyresmykker og tilbehør her..

::

 

Share